Mercedes Yol Yardım Hizmeti

Firmamız İstanbul Avrupa yakasında, Çorlu ve Tekirdağ üzerinde Mercedes yol yardım hizmeti sunmaktadır. Bu sayede yolda kalmış araçların anında kurtarılması ve var ise herhangi bir teknik sorununun çözümüne ilişkin çalışmaların anında yapılması yönünde çalışmaları bulunmaktadır. Yol yardımı hizmeti bilindiği üzere herhangi bir sorundan kaynaklı olarak yolda giderken aniden arıza veren araçlara yardım etmek ile görevlendirilmiş çekici hizmeti bulunana yardım hizmetine denilmektedir. Bu hizmetler araçların teknik özelliklerine göre ve markalarına uygun olarak ayrı kategoride verilmektedir. Bunun nedeni ise her marka model araç yardımının sadece çekici hizmeti verilmemesinden kaynaklıdır. Özellikle araçlar içerisinde akü sıkıntısı, teknik göstergeden kaynaklı arızalar, elektrik aksam ile alakalı arızalar ya da yolda müdahale ile çalışması planlanan durumların tamamı göz önünde bulundurularak Mercedes yol yardım hizmeti sunulmaktadır.

mercedes yol yardım

Yol Yardım Hizmet Noktaları

Firmamızın Mercedes yol yardım huşundaki başlıca hizmet noktası İstanbul olmuştur. Bu sayede Yol yardım İstanbul ile birlikte bu hizmeti İstanbul’ un Avrupa yakası için temin edebilmeniz mümkün hale gelmiştir. İstanbul Avrupa yakasında bulunduğunuzda her nerede olursanız olun bir telefon kadar yakınınızda olma sebebi ile bulunduğunuz alana oldukça kısa süre içerisinde intikal etmekteyiz.

İstanbul Avrupa yakasından Avrupa’ da bulunan diğer illere geçiş konusunda Yol yardım Çorlu hizmetini Çorlu ili içinde; Yol yardım Tekirdağ hizmetini ise Tekirdağ ili içerisinde alabilirsiniz. Ayrıca arıca vermiş araçlarınız ile bulunduğunuz alan, şehriler arası yolar ise, buraya da yol yardım servisi bulunmaktadır. Bu üç il merkezi ve şehirlerarası yolları olmak üzere, kara yolunun hangi bölgesinde bulunursanız bulun kısa süre içerisinde teknik servislerimiz ve çekici servislerimiz ile birlikte sizleri içinde bulunduğunuz bu durumdan kurtarmaya gelmekteyiz. Aracınız ile yolda kaldığınız her an aramanız gereken en öncü firma olarak siz değerli müşterilere hız ve müşteri memnuniyeti konusunda üstün hizmet sağlamaktayız. Bu nedenle sizler de Mercedes yol yardım hizmeti alabilmek amacı ile firmamızı amacına uygun olarak istediğinizi zaman tercih edebilirsiniz.

Mercedes Yol yardım konusunda üç ile Mercedes araçlarınız için özel tasarlanmış olan yol yardımı hizmetleri sunulmaktadır. Verilen hizmete göre bu işlemler kendi içerisinde değişiklik göstermektedir. Yol yardımı konusunda en çok talep edilen hizmet konusu ise oto çekici hizmetidir. Bu hizmet ile birlikte almak istediğiniz bütün yol yardım hizmetlerinin en başında bu gelmektedir. Çünkü iller arası seyahatlerde ya da şehir içerisinde yaşanılan yolda kalma gibi duyurmalarda ilk akla gelen oto çekici olmaktadır. Aracın o an onarılamayacak durumda olması trafikte bırakılmaması nedeni ile çekici hizmetinin önemini ortaya koymaktadır. Bu nedenle yolda kalmış olan kişilerin bir numaralı yol yardım hizmetinin de çekici olması gayet anlaşılabilir bir durumdur. Çekici hizmeti kapsamında araçlarımız, yol yardımını vermek için ve aracınızı her nerde iseniz bulunduğunuz yerden kolaylıkla alarak, aracın gitmesi gereken noktaya bırakılması konusunda kısa süre içerisinde müşteri odaklı bir hizmet geliştirmektedir.

 

Özellikle lastiği inmiş, lastiği patlamış ya da lastik ile alakalı büyük bir problem olması durumunda ilk başvurulan yöntemlerin arasında gelmektedir. Akabinde yapılacak olan oto lastikçi hizmeti ile birlikte sizlere, lastik onarımı, yeni lastik takılması, lastik değiştirilmesi konusunda en ideal hizmet anlayışını sunmaktayız.

 

Bir diğer yol yardımı hizmetinin konusu ise aküsü boşalmış ya da aküde büyük bir sorun olmasından kaynaklı kendini şarj edemiyor durumda olmasına yönelik problemlerdir. Bu problemler için akü takviye hizmeti de gene firmamız tarafından verilmektedir. Akünün ömrü bitmiş ve bunu da ihmal etmiş iseniz yolda kalmanız da muhtemel bir durum olabilir. Bu duruma çözüm olarak sunulan akü satışı işlemi için de gene firmamızdan yararlanabilirsiniz. Uygun fiyatlara, marka ve modele özel akü takviyeleri, akü satış işlemi vb. hizmetler alımı kolaylıkla yapılmaktadır. Yol yarım konusunun ne olduğunu belirttiğinizde oto çekici, akü hizmeti, oto lastik hizmeti, yeni akü alınması vb. alanlarda anında çözüm odaklı yaklaşımlar sizlere firmamız tarafından sunulacak olan hizmetleri kapsamaktadır.

 

Akü satışını yapmak için akü fiyatları hususunda piyasa ile aynı hatta bazı akü modellerinde toplu alımlardan kaynaklı olarak piyasanın altında fiyat hizmeti sağlamaktayız. Bu sayede müşteriler için en iyi ve en elverişli sistem hangisi ise, akü takviyesi ve satışı işlemlerini de müşterinin bütçe dostu bir şekilde tamamlamaktayız.

Yol Yardımında Öncü Marka

Firmamız yol yardım güvencesini müşterilere sunmaktadır. Bazı durumlarda keyifli bir tatil ya da kısa mesafeli, yolculuk, yolda aracın arıza yapması nedeni ile ne yazık ki kabusa dönüşebilir. Özellikle yolun ortasında arıza vermiş bir araba, çevredekilerin bakışları ile ve yol ortasından geçmenizi beklemeleri ile daha stresli bir hale bürünebilir. Bu gibi durumlar göz önüne alındığı zaman en yakın hizmet alanı yol yardımı için oto kurtarma, çekici, lastik hizmeti veren ya da akü hizmeti veren firmalar ile birlikte çalışmak olmalıdır.

Oto yardımına ne zaman ihtiyacınız olduğunu bilemezdiniz. Önceden belli olmadan ansızın sizleri yol üzerinde bırakan araçlar için en büyük kurtarıcınız olarak sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Bunun için her zaman firmamızın sağlamış olduğu güvenceden yararlanmanız mümkün hale gelmiştir. Her zaman güvenilir yolculuklar yapabilmek adına bizleri istediğiniz zaman 7/24 arayabilirsiniz. Bunun için Mercedes araçlarınız başta olmak üzere bütün araç marka ve modellere uygun araç yardımımız bulunmaktadır