Volkswagen Yol Yardımına değinmeden önce, gelin isterseniz Volkswagen markasına bakalım. Volkswagen AG, halk için tek tip araba üretim amacıyla Nasyonel Sosyalist Alman İşçi Partisi tarafından 1937 yılında, Almanya’ da üretilen şirketin adı, halkın arabası anlamına gelmektedir. Gün geçtikçe, kendini geliştirmeye devam eden, 1937 yılından bugüne dek birçok farklı model tasarlayıp, üreten Volkswagen kaliteden ve konfordan ve güvenliğinden vazgeçemeyen bireylerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kısaca Volkswagen markasına değindiğimize göre şimdi daha yoğun bir şekilde

Volkswagen Yol Yardımı hakkında konuşalım. Özellikle İstanbul Avrupa yakası, Tekirdağ ve Çorlu’ da daha yoğun hizmet verdiğimiz, yolda kalan, yardıma ihtiyacı olanlara yardım elini uzatmaktan çekinmiyor. Üstelik 24 saat kesintisiz ulaşabilirsiniz. Gelin isterseniz Volkswagen yol yardım hakkında daha detaylı konuşalım. Akü fiyatları, Volkswagen araba markasının en çok merak edilen soruları ve konularına da değindik. Gelin daha yakından inceleyelim isterseniz.

Volkswagen Yol Yardım İle Sunduğumuz Hizmetler

Volkswagen yol yardımı, günün her saati istenmeyen aksiliklerle karşılaşma olasılığına karşın 24 saat hizmet vermektedir. Yani günün her saati ulaşabilirsiniz.

l Hizmet alanlarımız içerisinde özellikle İstanbul Avrupa yakası, Tekirdağ ve Çorlu çekici hizmetimiz vardır.

l Volkswagen aracınızın çekilmesi gerekiyor olsa da, Volkswagen yol yardımı olarak yanınızdayız. Yani, gitmen gereken yere yolda kaldım ve gidemiyorum diye düşünme. Volkswagen yol yardımı olarak yanınızdayız. Yani gideceğiniz yere ulaşmanız konusunda Volkswagen yol yardımı ekibimiz size yardımıcı olacaktır bundan şüpheniz olmasın.

l Sağlığınız önceliğimiz diyor ve buna göre hareket ediyoruz. Volkswagen yol yardımı olarak, yardıma geldiğimizde eğer sağlıksal bir probleminiz varsa sağlık ekiplerinden yardım isteriz.

volkswagen yol yardım

l Yolda kaldığınız durumda Volkswagen yol yardıma ulaşmanız çok kolay. Bir telefon kadar uzağınızdayız. İletişim numaramızdan bize günün 24 saati ulaşmanuz mümkün.

l Diyelim ki Volkswagen aracınız ile yolda kaldınız ve hemen Volkswagen Yol Yardımı ile irtibat kurdunuz. Volkswagen yol yardımı merkezinden gönderilen tecrübeli ekibimiz size en hızlı şekilde çözüm sunacaktır. Volkswagen markalı arabanızın şubemizde tamir edilmesi gerekiyorsa sizi yolda bırakmaz, gideceğiniz yere göre yardımıcı olacaktır ekibimiz.

l Yolda kalma durumlarında hızın ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bu anlamda, Volkswagen Yol Yardımı hakkında, çok hızlı olduklarını tahmin etmişsinizdir herhalde. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, Volkswagen Yol Yardımını arayıp kolayca ulaşıp hızlıca yardıma ulaşmanız mümkün.

Akü, iki farklı şekilde kullanılır. Bunlardan biri elektirik enerjisini kimyasal enerjiye çevirirken, bir diğer kullanım amacı ise kimyasal enerjiyi elektirik enerjisine çevirmesidir. Yani bir diğer şekilde enerji dönüştürücü dememiz mümkündür. En çok tercih edilen modeli ise 12 voltluk olan ve benzinli araçlarda örneğin arabalarda kullanılan modelidir. Seri bağlama yöntemiyle birbirine bağlanan 4 adet pozitif ve 5 adet negatif yüklü plaklardan oluşur.

Akü fiyatlarına gelecek olursak, markasına ve bazı özelliklerine göre değişmektedir. İşçilik, ürünün kalitesi, ürün özellikleri gibi etkenler fiyatı etkilemektedir.

Volkswagen Marka Araba Hakkında En Çok Merak Edilenler

[junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının İlk Araba Modeli Nedir?" state="closed"] CEVAP: 1937 yılında ünlü tasarımcı olan Ferdinand Porsche ile başta olmak üzere diğer çok iyi tasarımcılar ile çalışılmaya başlandı. Ve bazı tesisler kurulup ‘’ Halkın Arabası’’ üretildi. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının İkinci Araba Modeli Nedir?" state="closed"] CEVAP: 1945- 1949 arasında ilk üstü açılabilen Volkswagen Beetle (Cabriolet) üretilip, satışa çıkarıldı. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının Üçüncü Araba Modeli Nedir?" state="closed"] CEVAP: 1957 yılında ise, ‘’Karmann- Ghia Cabriolet’’ modeli üretilmeye başlandı. 1959 yılında ise gerekli evraklar ve anlaşmalar ile bazı diğer ülkelerde de seri üretime başlandı. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının Dördüncü Araba Modeli Nedir?" state="closed"] CEVAP: 1967 yılında sedan model Volkswagen marka arabaya 1.493 cc’lik ve 53 PS gücündeki motor yerleştirildi ve 1500 adet üretildi. 1968 yılında ise Volkswagen’ in yarı otomatik vitesli araba modeli satışa çıkarıldı. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının Beşinci Araba Modeli Nedir?" state="closed"] CEVAP: 1970 yılında ise arka, yan camlarda havalandırma ızgaraları ve daha geniş motor gövdesi ile ‘’Beetle 1302’’ üretilmeye başlandı. Önden soğutmalı ilk Volkswagen modeli ise 1973 yılında satışa çıkarıldı. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının Altıncı Araba Modeli Nedir?" state="open"] CEVAP: Boyut olarak daha büyük ve daha geniş olan, yeni jenerasyon Volkswagen modeli, passat 1981’ de piyasaya çıkarıldı. [/junkie-toggle][junkie-toggle title="Volkswagen Araba Markasının İlk Golf (3) Modeli Ne Zaman Satışa Çıkarıldı?" state="open"] CEVAP: 1991 yılının kasım ayında golf (3) tanıtıldı. Ve, Doğuş Otomativ ile Volkswagen AG 1994 yılında anlaşma imzaladı. [/junkie-toggle]

Volkswagen Araba Markasının İlkleri Nelerdir?

  1. Volkswagen araba markasının ilklerinden biri olan, çift kavramlı şanzıman DSG ilk defa ‘’Golf R32’’ modelinde kullanıldı.
  2. 1994 yılında Volkswagen AG ile Doğuş Otomotiv anlaşma imzaladı. Ve sonrasında volkswagen markalı arabalar Doğuş Otomotiv' de de satılmaya başlandı.
  3. 1937’de ilk Volkswagen marka araba üretildi.

Volkswagen hakkında ve Volkswagen Yol Yardımı hakkında bilgi verici şeyler yazdık. Gerek Volkswagen'in tarihi olsun, gerek Volkswagen’ in üretim yeri olsun gerek Volkswagen markası hakkında en çok merak edilenlere de değindik. Umarım merağınız giderilmiş ve aradığınızı bulmuşsunuzdur. Unutmayın Volkswagen sürücüsüyseniz ve yolda kalırsanız yapmanız gereken şey Volkswagen Yol Yardımı’nı arayınız ve destek ekibini arayınız.